Isikuandmete töötlemine

Hea klient! Teie isikuandmete privaatsus ja turvalisus on meile olulised

KUIDAS ME KÜPSISEID JA TEIE ISIKUANDMEID KASUTAME
Siis, kui te meiega suhtlete, kogume me teie kohta isikuandmeid, ja kasutame neid selle veebilehe haldamiseks, võimaldades teil kasutada meie veebipoodi, uudiskirjade saamiseks registreerimist, meie süsteemi kontode loomist jne.

Selleks et tagada teile parim teenus, kasutab see veebileht küpsiseid. Meie teenuste kasutamisel eeldame, et nõustute küpsiste kasutamisega, mis salvestavad teie seaded ja ostude statistika. Te saate küpsised igal hetkel ise oma brauserist kustutada ja sellega kaob ka meie statistika. Täpsema juhise leiate oma veebibrauseri kasutusjuhendist.

Küpsis (cookie) on väikesemahuline tekstifail, mille veebiserver saadab kasutaja veebilehitsejale ja mis salvestatakse kasutaja arvuti kõvakettale. Küpsiseid kasutatakse, et pakkuda kasutajatele isikupärasemat kasutuskogemust ja mugavamat võrgulehel navigeerimist. Üldjuhul kasutatakse küpsiseid statistiliste andmete kogumiseks, jälgides kasutajate eelistusi võrgulehtede külastamisel.

Me saadame teile uudiskirju ja muid turundusmaterjale ainult siis, kui te olete meilt uudiskirjade saamisega konkreetselt nõustunud. Te saate alati loobuda nõusolekust uudiskirjade saamiseks ja e-posti või SMS-loendi tellimusest loobuda, järgides igas meilt saadavas e-kirjas, SMS-is või muus suhtluses olevaid juhiseid.

KUIDAS ME TEIE ISIKUANDMEID TEISTEGA JAGAME:
Me võime jagada teie isikuandmeid oma usaldusväärsete kolmandatest osapooltest teenusepakkujatega, kes meie nimel haldavad meie IT-süsteeme, kes teostavad meie makselahendusi, tegelevad logistikaga ja pakuvad meile muid olulisi teenuseid.
Regalon Group on isikuandmete vastutav töötleja, Regalon Group edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Maksekeskus AS-le

KUIDAS ME TEIE ANDMEID SÄILITAME JA KUSTUTAME
Me töötleme ja säilitame teie isikuandmeid seni kuni me teile teenuseid pakume/kaupu müüme, ning säilitame neid ka pärast seda seni kuni see on vajalik. Me kustutame teie isikuandmed ka juhul kui te esitate meile kirjaliku taotluse, välja arvatud juhul, kui meil on kehtiv õiguslik alus teie isikuandmete säilitamise jätkamiseks.

TEIE ÕIGUSED JA KUIDAS NÕUSOLEKUID TAGASI VÕTTA
Teil on õigus saada teavet selle kohta, kas ja milliseid teie isikuandmeid meie poolt töödeldakse. Teil on õigus lasta enda kohta käivaid ebatäpseid isikuandmeid parandada. Eeldades, et töötlemise õiguslik alus on teie nõusolek, on teil õigus see nõusolek igal ajahetkel tagasi võtta. Te võite alati esitada kaebuse andmekaitse järelevalveasutusele:

Andmekaitse Inspektsioon
Väike-Ameerika 19
10129 Tallinn Eesti
www.aki.ee